HAPTONÓMIA NAPOK – Szeptember 24-25-én

Bővebb infó, időpontkérés: Iglói Attila, haptonómus, testorientált terapeuta, (+36)303260025, igloia@yahoo.com

Szeretettel várlak:
– ha testi fájdalmaid enyhítésére, megszüntetésére hatékony segítséget keresel
– ha lelki elakadás nehezíti az életedet, és szeretnéd okait feltárni, elfogadva, meghaladva életedbe integrálni a megtapasztaltakat.
– ha magzati életeddel, születéseddel dolgoznál.
– ha gyermeket vártok vagy terveztek és szeretnétek elsajátítani egy új, sokkal kézzelfoghatóbb és örömtelibb kapcsolódási módot a babátokkal, így készülve a születésére.
– ha kommunikációdon finomítanál.

A haptonómiás kapcsolódást más módszerekkel ötvözve a kezeim alatt kialakult egy nagyon gyengéd, lágy, ezzel együtt hatásában erőteljes és eredményes megközelítési mód, ami elsősorban mozgásszervi problémák esetén nyújt segítséget. Hatásában lágy csontkovácsolás, amely leginkább egy mélyen ellazító masszázsként írható le.
Tehát, ha fáj a hátad, állandóan beáll a nyakad, vállad, rendszeresen becsípődik a derekad, zsibbadnak, görcsölnek végtagjaid, gyere és segítsd elő saját gyógyulásod ezzel a finom és kíméletes érintésterápiával.

Szeretettel várlak!
Attila

Frans Veldman holland orvos, a haptonómia kidolgozója szerint „a haptonómia nem csupán egy módszer – sokkal inkább életmód, élet-művészet. Aki elsajátítja a kapcsolatteremtés egészen új világába léphet…”A haptonómiás kapcsolódásban megérezheted saját alapbiztonságodat és egységélményedet, mellyel újrateremtheted az életbe vetett bizalmadat, a kompetenciaérzésedet, mint új és örömteli kapcsolódásaid előfeltételét.

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341