FORTUNA – TEREMTSD MEG A SZERENCSÉDET, ENGEDD MEGNYÍLNI A BŐSÉGSZARUT! – SYMBOLON SZÍNHÁZ A NYILAS CSILLAGJEGYÉBEN – December 2-án 10.00-17.00-ig – Bejelentkezés: (+36)301958602

Dr. Marek Tamás, Symbolon-színház terapeutával

ÚGY ÉRZED LEVÁLASZTOTTAK A BŐSÉGSZARURÓL, ELVESZTETTED A BIZALMADAT, AZ  OPTIMIZMUSODAT, NEM BÍZOL MÁR A FELISMERÉSEIDBEN?
Nyújtod a kezed, de semmi sem hullik bele. EGO-d már nem hallgat a benned élő, mindig jelenlévő terapeutára – a religióhoz vezető hidat leromboltad.

A SYMBOLON SZÍNHÁZ KÖZEL VISZ A PROBLÉMÁD MEGOLDÁSÁHOZ!

Erre az alkalomra a FORTUNA SYMBOLON KÁRTYÁT HÚZTAM, mely az OROSZLÁN-NYILAS CSILLAGJEGY HATÁSBAN SZÜLETETT (Nap/Jupiter)

A képen a férfialak a bőségszaru ráhulló szellemi csillagocskákban fürdik. Anyagi és szellemi értelemben is termékennyé válik.  A férfi lehunyja szemét, papi mozdulattal fogadja és továbbítja az égi áldást. A kártyalap szimbolikája a szerencse, szellemi tér, türelem, csillagok felé törekvés, mások csodálatának kivívása, optimizmus, belső terapeuta, bizalom aspektusok.

A MEGOLDÁSHOZ VEZETŐ ÚT Út a problémán keresztül vezet:
– Utadon egyedül és kizárólag arra a bizalomra van szükséged, hogy te vagy az, aki felülről, az Égből minden “jót” megkapsz, ami majd végig elkísér életedben. Az Ég számodra a gyógyszer és vigasz. Ezzel a segítséggel új tapasztalatokat kell szerezned és eddigi határaidat ki kell tágítanod!

LEHETSÉGES EREDMÉNY:
– Utad megéri a fáradtságot. A bőségszaru újra kiönti rád adományait. A felismerések visszatérnek és azt, amit szerencsének (vagy boldogságnak) lehet nevezni, újra érezni fogod. Figyelsz arra, hogy éned ne legyen túláradó.

MÉLYEBB ÉRTELEMBEN az állításokban választ kaphatunk a következő aspektusokra:
– Hogyan képez hidat a Pap/Papnő lélekrészünk a transzcendentális és a való világ között?
– Hol vannak a határaink magunk és mások felé ezen az úton?
– Mi a célja a hitnek hogyan tudjuk ezen az úton egyensúlyban tartani szellemi erőnket az EGO-val.
– A válaszok keresése feszültséget generál bennünk amit fel kell tudnunk oldani a törékeny egyensúly megtalálásának érdekében.

+ A MI AJÁNDÉKUNK:

HÚZZ A 12 ARCHETIPUS FŐKÁRTYÁBÓL A 2024-ES ÉVRE!

AZ ÉV UTOLSÓ SYMBOLON ESEMÉNYÉN LEHETŐSÉGED LESZ A JÖVŐ ÉVRE PILLANTANI!

A katarzist meg kell élni, hogy gyógyulhass, nem elég csak beszélni róla!
Csatlakozz hozzánk!
Szeretettel várlak Benneteket!”
Dr. Marek Tamás

MI IS AZ A SYMBOLON SZÍNHÁZ?

Ez egy izgalmas utazás, amely annyi mindenben hasonlít a családállításhoz, mégis teljesen más…

Mint minden terápia, a csoportvezető által alkalmazott módszer is egy gyógyulási folyamatot keretez, ahol felvetésre, majd megosztásra kerül az adott egyéni probléma (aki állít).

Egy szimbólumokat ábrázoló kártyalap húzásával megkapjuk az irányvonalat, majd a többi résztvevő segítségével, egy jelenet formájában megkapjuk azt a szeretetteljes iránymutatást, ami rendezi az állító rendszerében fennálló elakadást.

Az állítás szépsége abban rejlik, (hiszen egy közös lélektérbe kerülünk az állítás alatt), hogy mindenki kap ebből az energiából!
Megrendítő, és egyben felemelő élményeknek vagyunk mindannyian a megélői, megtapasztalói minden állításban, amik persze a „Fentiek” jelenlétén túlmenően az állításon jelenlévő közösség alkotó erejének is köszönhető.

A Symbolon színház nem egy klasszikus előadás!

Sokkal inkább egy terápia, ahol a szimbólumok segítségével, szabadon kiválasztott kártyával egyéni, vagy csoportos szinten dolgozunk fel egy-egy elakadást.

Azzal, hogy “ránézel” a problémára, máris elindulsz a feloldás és a gyógyulás felé. Ezt teheted egyénileg, vagy csoportos keretek között – én ott leszek, és vezetlek az úton.

Ha további kérdésed van, bármely elérhetőségemen keress bátran!

Berkes Szofi Judit, a módszer megalkotója, Lélekszíntér alapító tollából:

“Biztosan átélted már, mintha életed színpadán olyan színdarabban játszanál, amit mások írtak és rendeztek számodra, és te elveszel a szerepedben. Újra és újra ugyanazok a jelenetek, monológok, dialógok – pedig mást szeretnél mondani, mást szeretnél érezni – de mintha rád ragadt volna a maszkod. Elgondolkodtál már azon, honnan jönnek ezek a szerepek és ki adta rád a jelmezedet? Vajon főszerepet játszol a saját életedben, vagy csak statisztálsz?”

Ezek a szerepek nem személyesek, bár ősidők óta játsszuk őket újra és újra. A díszlet változik csupán, ahogyan az újabb korok a saját képükre formálják a világot.

Vajon fontos-e eljátszanom a szerepemet, vagy kiléphetek belőle?
Mi lenne, ha életem színpadán végre én lennék a főszereplő?
Valójában ki vagyok én a szerepeim nélkül?
Ki rendezte a darabot?

A Symbolon Színház találkozóin ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ, amiben segítségünkre vannak a Peter Orban által alkotott Symbolon kártyák archetipikus jelenetei, mivel képi világuk nagyon jól tükrözi tipikus emberi játszmáinkat.”

Tarts velünk a következő darabban, vagy kérj egyéni lehetőséget!

Ha ezek a sorok megmozdítanak benned valamit, akkor

GYERE ÉS JÁTSSZ VELÜNK A SYMBOLON SZÍNHÁZBAN,

ami egyszerre:
– színház – melyben a résztvevők kérdéseit a Symbolon kártya jeleneteinek eljátszásával dolgozzuk fel,
– önismeret – mert a jelenetek a kérdező belső folyamatait tükrözik vissza,
– katarzis – mert minden jelenet mély felismeréseket hoz,
– terápia – mert a harmónia irányába mozdulva gyógyító folyamat indul el a lélekben.

Háromféle részvételi lehetőség közül választhatsz egy-egy napon:

Átalakulóként saját témádat, problémádat megfogalmazva húzol egy feltáró kártyát. Majd a számodra fontos alakokat, és a kép egyéb elemeit megszemélyesítheted a jelenlévő Segítők behívásával. Megrendezheted a saját jelenetedet és kívülről megnézheted a “darabot”. A kép értelmezése, bármelyik (akár mindegyik) szerep átélése segít, hogy kimozdulj régi azonosulásaidból, mintáidból, és valóban átalakulj.

Segítőként hűen eljátszhatod azt a szerepet, amit az Átalakuló rád osztott. Ehhez először is el kell csendesülnöd, és befelé figyelve ráhangolódni a morfogenetikus térben megjelenő energiákra. Meglátod, ez egyáltalán nem nehéz. Hiszen mindannyian született színészek vagyunk és archetipikus mintákat, szerep-modelleket sajátítunk el a környezetünkből. Még ha súlyos érzelmi terheket érzékelsz is, az önkifejező játékban megtanulhatod feloldani ezeket az energiákat. Máskor pedig önfeledten lubickolhatsz a játék örömében. Ajándékként pedig gyakran felismerheted a másik történésében a saját érintettségedet is.

Megfigyelőként csendesen nézed mások játékát, de közben belső történéseidet is szemmel tartod. Gyakorolhatod a tiszta figyelmet, a passzivitást, a visszahúzódó jelenlétet.

A találkozót lezáró megosztó körben mindenkinek lehetősége van, hogy érzéseit, élményeit megossza a csoporttal.”

A részvétel bejelentkezéshez kötött:
marektamas@gmail.com, (+36)301958602

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341