FÉRFIERŐ MEDITÁCIÓ – Minden pénteken 20.00-21.00-ig

Információ és jelentkezés: magkontroll@gmail.com
A bekapcsolódás folyamatos!
Szükséges megadni: dátum + résztvevő(k) neve, lakcíme és telefonszáma.

Sívának létezik egy tradicionális mantrája, amiben négy bídzsát (mag-mantrát) használunk: Om, háum, dzsúm, szaha (de használhatjuk az Om Namah Siváját is). Az om a pranava, a háum a legfelső prána, a dzsúm a dzsóti vagy a fény, és végül a szaha a személy, a purusa. Itt újra találkozunk Síva négy aspektusával, melyek a pranava, a prána, a prakása és a purusa.

Engem ezek közül a ‘legfelső prána’ – energia / életerő Síva mantrába avattak be, amely a lingam pránikus töltéséhez szükséges a Síva Lingam szubtilis erejét fokozó meditációk során…

Síva Lingam Mudrában végzett vizualizációs meditáció, amely polárisan hat (a sivalingam elválaszthatatlan az őt körülölelő stilizált vulvától) és nemtől függetlenül szellemi fejlődést indukál. Erre a közben felhasznált zenés saiva Aarti szövege https://en.wikipedia.org/wiki/Karpuragauram_Karunavtaaram is rávilágít, mely a következőket jelenti:

“Aki olyan szeplőtelenül tiszta mint a kámfor, aki intenzív könyörületből öltött testet, aki az élet igaz lényege, az akinek a kígyók királya a dísze, az aki örökké él a szív lótuszában és az akiben a Síva Energia – azaz a kozmikus hímnemű energia és a Dévi Energia – azaz a kozmikus női energia is maximálisan benne van.”
Síva, felajánlom pranam-jaimat (ami imádás és tiszteletadás) Neked! 📿🙏

Felajánlás Sívának – lemondás (tyága) a tettekhez való kötődésről
szarva-karmánj api szadá kurváno mad-vjapásrajah
mat-praszádád avápnoti sásvatam padam avjajam
“Az én hívem, bár állandóan sokféle tettet végez, az én védelmem alatt, kegyem révén eléri örökkévaló és elpusztíthatatlan lakhelyemet.”
Végkövetkeztetés – a tökéletes lemondás (B.G. XVIII. 56.)

A meditációs etap rövid levezetése jantra segítségével. Síva immanens (teremtésben megnyilvánuló) aspektusát szimbolizáló ‘csillag-jantra’ és bidzsa mantra egyidejű alkalmazásával. A ‘csillagot’ ábrázoló jantra a szeretkezésben kulcsfontosságú lingam-erő megnyilvánítását segíti, a ‘szigonyos’ pedig a transzcendens jelleget, a szellemi erők fejlesztését.

Tanfolyami hozzájárulás: 7.500,- Ft/fő/hó (tárgyhó első felében fizetve). Mivel ez kedvezményes díj, így csak akkor van visszatérítés, vagy pótlólagos felhasználás, ha az oktató nem tartja meg az órát.

Az alkalmi részvételre (napijegy) nincs kedvezmény, az egységesen 2.500,- Ft/fő minden résztvevőnek.

A meditációt időben közvetlenül megelőző, szintén rendszeres (2 órás) jógafoglalkozásra beiratkozás esetén a havidíj csak 5.000,- Ft/fő/hó!

Információ és jelentkezés: magkontroll@gmail.com
A bekapcsolódás folyamatos!
Szükséges megadni: dátum + résztvevő(k) neve, lakcíme és telefonszáma.

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341