ESSE KEZELŐ NAPOK – Július 1-2-3 – Bejelentkezés: +36704315002

Mi is az az ESSE? (Energetic Synthesis of Structural Embodiment – Strukturális Megtestesülés Energetikai Szintézise)

Egy egyedülálló testkezelés, ami kombinálja az Access Consciousness® eszközeit manuális technikákkal melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát célozzák meg, mely a test minden részét hálószerűen összeköti.

Mi is a fascia? A fascia a testünkben mindenütt jelen lévő, aktív, komplex, kollagén és elasztin rostokat tartalmazó kötőszöveti háló. Dinamikusan körbeveszi, beborítja, támogatja, védelmezi, összekapcsolja, függeszti és megosztja a zsigeri, csont- és izomrendszert. Minden izomnyújtás nyújtja a fasciát is.

Izomsérülések esetén az izomrostok és az őket körülvevő fascia megrövidül és feszessé válik. Ez a feszülés kihatással van a test más részeire is, fájdalmat és tüneteket generálva. Az ESSE kezelés ezeket a tüneteket is megszüntetheti, azáltal hogy feloldja a fasciában lévő feszüléseket. A traumák hatására a fascia megvastagszik, letapad és megkötöttségeket (gátakat) hoz létre. Az ESSE arra szolgál, hogy a test formájában és struktúrájában változásokat hozzon létre, ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét, csökkentett fájdalomérzetet, jobb testtartást biztosítva.

Az ESSE testkezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható fascián át a test minden részében a sejtszinttől a nagyobb szervrendszerekig.

Az ESSE-re úgy is nézhetünk, mint egy mélyszöveti munka valamint energia kezelések együttese, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.

Magamról:

Több éve foglalkozom Accessel és más módszerekkel, manuálterápiával, masszázzsal. Az Esse számomra rendkívül sokat jelent, számos pozitív, akár csoda számba menő visszajelzéseket kapok, ami nagyon inspiráló.

Ára a kedvezményes napokon: 12.000 Ft.

Bejelentkezés: Mohácsi Beatrice Access Bars & Body & Facelift facilitator, kezelő, Esse manual & masszázs terapeuta, Nőiség tréner, inspirációs előadó és énekes
Tel.: +36704315002
E-mail: megengedes@gmail.com

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341