ENERGETIKAI OLDÁS ÉS TISZTÍTÁS MASSZÁZS TERAPEUTÁK, KINEZIOLÓGUSOK ÉS ALTERNATÍV GYÓGYÍTÓK SZÁMÁRA

Június 6-án 17.00-20.00-ig és 12-én 18.00-21.00-ig.

Kiscsoportos jellege miatt a létszám korlátozott, ezért érdemes mihamarabb jelentkezned! Bejelentkezés: (+36) 30 974 4426
https://felemelkedes.webnode.hu/csoportos/

Szeretettel várunk minden spirituális úton járó érdeklődőt is, hogy könnyebbé tudjátok tenni az életeteket és könnyebben be tudjátok fogadni a Földre érkező új energiákat.

Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy le tudd tenni a múltadhoz, a “régi energiához” kapcsolódó terheidet hogy könnyebben tudj előre haladni az életedben… mert vannak dolgok, melyeket önmagunk nehezen tudunk megtenni!

A PROGRAM ÁLTAL ÉRINTETT TERÜLETEK: múlt fájdalmainak az elengedése, megbocsátás, testi-lelki egészséget akadályozó blokkok oldása, energetikai rendszered hangolása a Földre ékező magasabb rezgésekhez, áldáskérés céljaid eléréséhez, Isteni tervednek és életutadnak megfelelő támogató energiák lekérése.

+ Bónusz ajándék: Bőség csatornád megnyitása

Az oldás során a Fensőbb Éned által ráhangolódsz majd az Egy Végtelen Teremtő szeretetének az erőterére. A belső blokkjaid feloldása és a teljes energetikai rendszered tisztítása egyéni szinten és személyre szabottan az Ő kegyelme által fog történni!

2 fő oka van, amiért érdemes eljönnöd:

  • Az egyik ok az, hogy az egészséget támogató foglalkozásokat űzők gyakran találkoznak olyan emberekkel, akikben rengeteg negatív érzés és gondolat van elfojtva, illetve hatalmas karmikus terheket cipelnek magukkal…. és néha bizony előfordul, hogy a beszélgetések vagy a kezelések során akaratlanul át is veszik ezeket a páciensektől…

Főleg olyankor történhetnek meg ezek, amikor ők maguk is nehéz időszakokon mennek keresztül. Ez azonban nem csak a közérzetükre nyomhatja rá a bélyegét, de hozzájárulhat egészségügyi illetve egyéb élethelyzeti (pénzügyi, magánéleti, munkahelyi, stb.) problémák kialakulásához is.

Ez azt is jelenti, hogy időszakosan vagy állandó jelleggel olyan problémák is megjelenhetnek a terapeuták életében, melyekre nehezen találják a megoldást azért, mert a “probléma” eredetileg nem az övék volt. Elképzelhető, hogy te is érintett lehetsz ebben, és ezekre bizony oldásra lenne szükséged…

  • A másik ok a Földön jelenleg is zajló rezgésszint emelkedési folyamat, amely ugyancsak megnehezítheti a terapeuták életét, hiszen ők azok, akiknek az első körben meg kell tisztulniuk a “régi energia” félelem és szorongás alapú negatív minőségeitől azért, hogy segíteni tudjanak majd a később ébredő emberek tömegeinek. Az eltárolt félelem rezgéseket és félelem alapú mintákat ugyancsak érdemes oldani, mielőtt még ezek életesemények formájában megtapasztalhatókká válnának fizikai szinten az életedben…

A részvétel akkor is hasznos segítség lehet számodra,

  • ha folyamatos szorongást, lehangoltságot, depressziós tüneteket, erőtlenséget tapasztalsz önmagadban,
  • ha úgy érzed, hogy vannak még benned elfojtott félelmek, sérelmek, melyeket még nem sikerült elengedned,
  • ha az 1980-as években születtél vagy korábban, a “régi” energiában,
  • vagy, ha olyan nehézségek jelentek meg az életedben melyekre nehezen találod a megoldást.

Ha szeretnél eljönni jó, ha tudod, hogy a program során erőteljes és mély szintű oldások történnek testi-lelki-szellemi szinteken, ezért előtte egy-két nappal már könnyű, lehetőleg húsmentes étkezés ajánlott!

A PROGRAM MENETE:

Érkezés, regisztráció

Első rész:
Tanítások:
– Az ima, mint a teremtés eszköze.
– Hogyan engedd el a régi kötelékeket.
– Bőségcsatorna elindítása.
Tartja: Pókos József Szellemi-életvezetési tanácsadó, Szellemgyógyász Mester

Második rész:
– Energetikai és lelki blokkok oldása, eltárolt régi energiák feloldása.
Tartja: Szabó Attila Újgenerációs energiagyógyász

Néhány visszajelzés:

Kedves Attila!
Köszönet a kezelésért! Fantasztikus amit éreztem!
A beszélgetésünk során először a fájó bal könyökömben jelent meg a bizsergést, majd az egész bal oldalam felmelegedett, a jobb pedig lehűlt mintha hirtelen elveszett volna. Tisztán éreztem, hogy diszharmónia van a testemben.
A terápiának köszönhetően elő tudtak jönni belőlem a tudatom számára már elfeledett, de mélyen bennem működő rossz érzéseket, gondolatokat, amelyek életemet eddig nehezítették és rossz irányba befolyásolták.
Felismerve ezeket a hibákat, segítettél feloldani az eltárolt káros hitrendszereket, blokkokat!Sírással, elengedéssel, óriási ásításokkal sikerült harmonizálni a lelkem, és egy újabb egyensúlyi szintet találnom.
A könyököm fájdalma mielőtt hozzád kerültem 1-10-es listán 7-es volt, és most úgy érzem 1-es lett. Rég éreztem ilyen jól magam. Számomra óriási hatással volt az, hogy megértettem, hogy a sok szenvedésemnek mi volt az oka.
Ezt egyedül nem tudtam volna megtenni. Minden embernek ilyen segítségre volna szüksége.
Köszönöm neked Attila!

————————————————

Kedves Attila!
Köszönjük szépen a kezeléseket, amit a feleségemmel egyszerre kaptunk otthonunkban.
A feleségemnek évek óta a bal lábában vérkeringési zavarai voltak, folyamatos lábujj zsibbadással küzdött. Hónapokkal ezelőtt a bal karjában lévő érben duzzanatok jelentek meg (vér göbök), amelyek érintésre eléggé fájtak. A magas vérnyomás, fáradékonyság, levertség, a nyugtalan éjszakai alvás is problémánk volt eddig.
A kezelésednek köszönhetően a feleségemnél teljesen elmúlt a lábujj zsibbadása és a karjában lévő feszülő érzés és fájdalom! A rendszeres vérnyomásmérésekből megállapítható, hogy a vérnyomás is stabilizálódott.
A kezelések után mind a ketten jobban érezzük magunkat a nyugodt alvásnak köszönhetően!
Még egyszer köszönjük a segítséget!

————————————————

Attila helped me a great deal. After 2 treatments my emotions stabilized, the pain in my hips dissapeared, my sleeping problems dissapeared. I can just thank him for the treatments.
————————————————

Kedves Attila!
Hálásan köszönöm a tegnapi kezelést !
Ami kb 1-órán át tartott !
A kezelés alatt nagyon nagy energiát éreztem ,szinte minden sejtemben!
Még soha nem éreztem ehhez hasonló!
Nagyon sok ásítással reagált a testem!Egyszer a sírás is előtört belőlem !
Amikor távoztam belőlem a sok évvel ez előtti lerakódott blokkok, úgy könnyebbültem meg !
A kezelés vége felé, új és tiszta energiák töltődtek a testemben ekkor melegséget éreztem !
Az volt az érzésem hogy újjá születtem!
Hála és köszönet Attilának!

————————————————

Szia Attila!
Szeretném megköszönni a kezelésed! A torokfájás, amivel már gyermekkorom óta küzdök, azóta sem jelentkezik. Nagy hatást gyakoroltak rám az akkor tapasztaltak!
Édesapám köszönetét is tolmácsolni szeretném! A kezelés óta nincs derékfájása, sőt sokkal könnyebben mozog!Várva a következő beszélgetést, még egyszer nagyon köszönöm!
————————————————

Kedves Attila!
Nagyon hálás vagyok a múltkori kezelésért, megmutattad, hogy a lelki eredetű problémák is épp úgy kezelhetők, mint a testi eredetűek. A beszélgetésünk estéjén olyasmit álmodtam, aminek köszönhetően a reggelem annyira tiszta és felszabadult volt, mint már nagyon régen. Mintha az éjszaka alatt távozott volna minden felhalmozódott feszültségérzés.
Nagyon köszönöm!
————————————————

Kedves Attila!
Köszönöm szépen a kezeléseket! Évek óta küzdöttem már a jobb csuklómban lévő fájdalommal, ami többnyire terhelésnél mutatkozott.
A sport meghatározó az életemben, azonban bizonyos gyakorlatokat nem tudtam megcsinálni, vagy csak korlátozottan a fájdalom miatt.
Több orvosnál is jártam már, akik különböző vizsgálatokat végeztek, de a vizsgálatok eredménytelenek voltak, mert semmit sem tudtak mondani, hogy mitől fáj a csuklóm.
A kezelésednek köszönhetően teljesen elmúlt a fájdalom, és végre ugyanúgy tudok vele edzeni, mint régen és a terhelésnél sem érzem a szúró fájdalmat.
Köszönöm neked azt is, hogy a kezelések alkalmával elmondtad, hogy mi az oka/a kiváltója a fájdalmamnak. Nagyon sokat segített nekem a kezelés nemcsak fizikailag, de lelkileg is. A kezelések után sokkal felszabadultabb, boldogabb voltam.
Még egyszer köszönöm a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek!
————————————————

“Kedves Attila! Nagyon nagyon koszom a kezelést. Óriási dolog az ha a harmadik kezelés után azaz a harmadig óra után a hátfájásom teljesen megszunt.Igaz egész órán át ásítosztam, aszt hiszem hogy az az energia csere amit kaptam tóled, vagy hogy is fejezem ki magamat nagyon nagy javulást hozot . Nem is tudom hogy fogom meghálálni, de majd valamit kifogok gondolni. Még egyszer nagyon hálás vagyok neked koszonom Piroska”
————————————————

I am grateful for your help Attila! After your healing sessions, my body and soul are full of new energy. Thanks to you!
————————————————

Magyarországon gyógyítást kizárólag orvos végezhet. Az oldási tevékenység közérzetjavításnak minősül. Mindennemű pozitív változás amit az egészségi állapotodban megtapasztalsz majd, annak a végtelen teremtő erőnek köszönhető ami benned található!
– Soli Deo gloria –

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341