ELENGEDÉS ÉS ÖNÁTADÁS – DEEKSHA PROGRAM

BOLDOGSÁGRA SZÜLETTEM PROGRAMSOROZAT

Egy csodálatos estére hívlak, ahol a kontroll elengedése és az önátadás lesz a fókuszban.

2018. FEBRUÁR 15. (CSÜTÖRTÖK) 19.00- 21.30-IG – ELENGEDÉS ÉS ÖNÁTADÁS

Gyakran tapasztalod, hogy nem tudsz rugalmas lenni döntéseidben, kapcsolataidban, céljaid megvalósításában? Hogy bizonyos esetekben el kellene engedned embereket és helyzeteket, de úgy érzed, nem vagy rá képes? Bár legbelül szeretnél szabad lenni, mintha két kézzel kapaszkodnál a negatív dolgokba? Hogy nehéz megszabadulnod az elme által kreált illúzióktól?

Az elengedéshez sokan az elválást, a búcsút társítják. Az elengedés azonban nem egyenlő a lemondással. Annyit jelent, hogy kilépsz önző és beszűkült  éned korlátai közül és átadod magadat a magasabb intelligenciának, hogy gondját viselje életed minden területének. Szenvedés helyett a boldogságot választod.

Ezen a programon indiai gyakorlatokkal, vezetett meditációval és a deeksha erejével dolgozunk azon, hogy képes légy túllépni határaidat és kapcsolódva az Isteni Jelenléthez, be tudd fogadni minden ajándékát.

Következő program: február 22. – 64 deeksha áldásadóknak

FONTOS: Márciusban indiai tartózkodásom miatt az áldásadói program (március 29.) kivételével szünetelnek a deeksha alkalmak. Áprilisban újra találkozunk! <3

Helyszín: Hétholdház (II. Lövőház utca 24., félemelet 1.)
Időpont: 2018.02.15. 19.00 – 21.30-ig
Hozzájárulás: 3500 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges a kriszti.oneness@gmail.com e-mail címen.

Bretán Krisztina
egység tréner
e-mail: kriszti.oneness@gmail.com
egysegdeeksha.hu

Vissza