DÍJMENTES ACCESS BARS KEZELÉSEK AZ ÖNGYILKOSSÁG MEGELŐZÉS VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL – Szeptember 9-11-ig – Bejelentkezés: +36704315002

PÉNZTEREMTÉS TÉMAKÖRBEN

​#freeaccesbars #hetholdhaz

Lehet hogy neked nem is pénz p​​roblémád van? Még ha azt állítod is hogy ez pénz probléma?

“Ha megváltoztatjuk a világról alkotott nézőpontunkat, megváltoztathatjuk életünket. Annyi módszer van arra, hogy azt az életet teremtsük meg, amelyikre vágyunk – például kérdéseket feltenni, nézőpontunkat megváltoztatni, és még sok más.

Nemrég az a csodálatos lehetőség állt rendelkezésemre, hogy a Hindustan Times-szel tudtam beszélni, és az alábbiakban ebből a beszélgetésből idézek.

Tehát Ön sikeres csontkovács. Hogy indult ez az egész dolog?
Közepesen sikeres csontkovács voltam. Mindig is tudtam, hogy az életben több lehetőség létezik, de úgy tűnt, nem tudom azokat megteremteni. Egy újsághirdetésen keresztül bukkantam az Access Bars-ra. Így elmentem egy Access Bars kezelésre. /Ezen a kezelésen/ A pénz témán dolgoztunk, mert ez volt az egyik legfontosabb dolog, amin változtatni akartam. Boldogtalanságom egyik oka ez volt, és a kezelést követő napon megváltozott. De egyéb bámulatos tapasztalatokat is tettem ezeknek az egyszerű módszereknek a használatával, és ismeretük varázslatos módon megváltoztatja a dolgokat… Egy abszolút „nincs remény” teréből egyfajta „ó Istenem, milyen szép a világ” életre eljutni – elképesztő volt.
Mi történik, ha pénzzel kapcsolatos kezelésen veszünk részt? Az az eredmény, hogy az ember kevésbé lesz tudatában annak, hogy pénzre van szüksége, vagy a dolog pénzt hoz az életébe? Mi a változás?
A kezelés megváltoztatja merev nézőpontodat, ami visszatartja a pénz folyását életedbe. A különbség egy pénzzel rendelkező ember és egy pénztelen között az a nézőpont, ami vagy meghívja, vagy visszatartja a pénzt.
Nézőpontunk teremti a valóságot, nem a valóság teremti a nézőpontunkat.
Olyan ez, mint amikor két ember ugyanazt a helyzetet éli meg, és különféleképpen reagál rá: megfigyelheted, hogy különböző eredményt hoznak ki ugyanabból. Nézőpontunk teremti meg valóságunkat. Ha elhatározol valamit, hogy az a biztos módszer, például „a pénz kemény munka eredménye”, akkor ez az egyetlen módja annak, hogy a pénz hozzád jöjjön. Kemény munkával. Ha ez a nézőpontod, nem jut hozzád könnyedén a pénz. Így nem kaphatsz hirtelen enyhébb adóztatást vagy egy lottónyereményt vagy egy pénzbeli ajándákot. Ha úgy határoztál, hogy „a pénz kemény munka eredménye”, akkor kizárólag ezen az úton jelenhet meg a pénz az életedben. Ez a mi hatalmunk. Mi volna, ha ezt a hatalmat előnyödre használhatnád fel? Az Access Consciousness olyan kérdésekről szól, amik lehetőségeket nyitnak meg.
Amikor pénzre kerül sor, ez különböző országokban és kultúrákban nagy dolgot jelent. Ha mindent ítélet nélkül fogadsz be, akkor pénzt is be tudsz fogadni. Az a helyzet, hogy sokan nehezen képesek ítélet nélkül kapni dolgokat; így kizárják, és falat építenek maguk köré, és akkor nem ítélik meg őket, vagy nem érzik az ítéletet. De az a helyzet, hogy ha falat építesz, az nem ereszti be a pénzt sem, a szeretet sem, a kedvességet sem, az örömöt sem. A falak egyszerűen mindent elrekesztenek. Ezt csak egyetlen módon tudod dinamikusan megváltoztatni: az összes ismert Access Consciousness módszer segítségével lebontod a falakat.
Azt ajánlom, hogy ezt a következő kérdés segítségével tegyük: „Ez kihez tartozik?”, három napon keresztül mindenre kérdezd ezt, minden gondolatodra, érzésedre, érzelmedre. És vedd észre, hogy azok nem a tiéid, és küldd vissza őket a feladóhoz, és akkor megfigyelheted, mi változott meg. …
Mi a legnagyobb tanulság az Ön számára 19 éves tudatos élet után?
Minden lehetséges, és minden megváltoztatható, és az ítéletek leblokkolnak.”
Dain
Forrás: Money Isn’t the Problem
Fordította: Kaposi Luca

“Access kezelések, facilitálás elérhetőek.
És van egy jó hírem: az alap kezelés az Access Bars ami tágítja a befogadást is és a pénz áramlást Szeptember 9-én és 10-én az Öngyilkosság megelőzés Világ napján ingyenes.
A kezelések díjmentesek, csupán a termbérletre kérek 500 Ft hozzájárulást!

Pár időpont van csak szabadon. Bejelentkezés szükséges!
Mohácsi Beatrice
E-mail: megengedes@gmail.com
Tel.: 06 70 431 5002

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341