CSODAKURZUS – December 4-én 15.00-től – Bejelentkezés: (+36)704315002

​A Course in Miracles – Út a csodákhoz –
egy évig tartó tanulócsoport indul 2021 januárjában, akár Online

BEVEZETŐ előadás, beszélgetés: dec​ember 4-én ​15.00 ór​ai​ kezdettel

Bejelentkezés szükséges

“Létezik benned egy hely, ahol tökéletes béke uralkodik. Létezik benned egy hely, ahol semmi sem lehetetlen. Létezik benned egy hely, ahol Isten ereje lakozik. “(A csodák tanítása, 47. lecke)  

Ha jobban kedveled a csendet az elme fecsegésénél, ha tudod, hogy a megszabaduláshoz hajlandóságra van szükség és nem teljesítményekre, ha tapasztalatokra vágysz és nem újabb ismeretekre, és szívesen csatlakoznál egy kis létszámú csoporthoz, akkor szeretettel várunk.

Ebben az időszak amiben most vagyunk rendkívül fontos, hogy kapcsolódj a Lelkeddel.

Már nem müködik ami eddig esetleg működött, mivel egy teljesen Új világ van születőben.Ez egy Belső átalakulás, ahol csakis befelé fordulva tudod megtalálni a megoldást.

                   ​A​ csoport célja, hogy az A Course in Miracles feladatok segítségével és a csoport ereje által megtapasztaljunk egy magasabb tudatosságot, az Isteni Jelenlétet.

Minden alkalommal foglalkozunk az A Course in Miracles elméleti anyagával, és időt szakítunk a témakörök mentén haladó csoportos gyógyulásra is.

A találkozókon megosztjuk egymással az önállóan végzett napi feladatok során megélt tapasztalatokat, esetlegesen felmerülő problémákat és akadályokat.

Kilépünk a személyes történetek bűvköréből, magunk mögött hagyjuk a megszokott gondolkodási metódusokat, hogy helyet adjunk egy újfajta, inspirált és a Szellem által ihletett működési módnak.

Elszakadunk ítéleteinktől, előre gyártott elképzeléseinkől kondicionált elme mintáinktól, hogy visszatérjünk eredeti Forrásunkhoz, és megismerhessük valódi Önvalónkat.

Az idő előrehaladtával több időt töltünk csendben, mint szavakkal, egyre inkább kapcsolódunk egymás jelenlétéhez, mint személyéhez, s megtanuljuk újfajta tudatosságunkat kiterjeszteni hagyományos kommunikációs eszközök nélkül.
A Course in Miracles

Az A Course in Miracles (Út a csodákhoz) egy olyan jelenség, amely több millió ember életére van rendkívüli hatással. E három részből álló könyv egy1965-ben kezdődött belső diktálás során érkezett a Columbia University (Columbia Egyetem, USA) egyik pszichológusához. Tízévnyi előkészület után, először 1976-ban adta ki a Kurzus anyagát a Foundation for Inner Peace (Belső Béke Alapítvány, USA). Azóta mind az ötven amerikai államban, és közel ötven más országban több, mint 1.500.000 példányát vásárolták meg az élet legkülönbözőbb területéről érkező, mindenféle vallású nők és férfiak, anélkül, hogy a könyvet bárhol is reklámozták volna.

A Kurzus egyik részét a 669 oldalnyi Szöveg alkotja, amely e gondolkodási rendszer alapját képező elméleti hátteret adja meg. A 488 oldalas Diákok tankönyve 365, az év minden napjára szóló feladatot tartalmaz, melyet arra terveztek, hogy a Szövegben kifejtett információkkal összhangban, az elmét képezze. A Tanítók Kézikönyvének 92 oldala olyan kérdésekre válaszol, melyek nagy valószínűséggel felmerülnek mindenkiben, aki elvégzi a Kurzust, valamint a könyvekben használt néhány alapfogalmat tisztázza. Bár a Kurzus alapvetően teljesen önállóan végezhető, mégis világszerte több száz tanulócsoport alakult.

Bizonyos értelemben az Út a csodákhoz újrafogalmazza a főbb világvallások bölcsességének alapigazságait. A Kurzus anyaga azonban spirituális tanítás – nem pedig egy újabb vallás. Bár keresztény terminológiát használ, alaptermészete ökumenikus, valamint kijelenti, hogy “egyetemes hittudomány nem létezik, azonban a világméretű megtapasztalás nem csak lehetséges, hanem szükséges is”. A Kurzus nem nevezi magát az “egyetlen útnak”, sőt világosan megfogalmazza, hogy csak egy, a személyes átalakulást elősegítő, több ezer “egyetemes tanulóösvény” közül.

Az Út a csodákhoz nyelvezete kivételesen mély és gazdag. A Szöveg és a Diákok tankönyvének több része kifejezetten költői, sőt, “blank verse” (10 vagy 11 szótagos, jambusokból álló, rím nélküli verssor) formában íródott. Emiatt sokan a világirodalom legértékesebb művei közé sorolják e könyvet. A Kurzus intellektuálisan kifinomult gondolatrendszert épít fel. A spirituális inspirációt mély pszichológiai rálátással párosítja, miközben olyan jelenségekkel foglalkozik, mint a hiedelmek, a védekező mechanizmusok, az észlelés és az identitás.

Ugyanakkor az Út a csodákhoz rendkívül gyakorlatias. A Tankönyv napokra lebontott feladatai egy szisztematikus, lépésről-lépésre működő megközelítést kínálnak, mely segítségével jól alkalmazhatók a Kurzus alapelvei. Ezek a leckék nem igényelnek sok időt, vagy hosszantartó gyakorlást, de elvégzésükhöz szükség van a hajlandóságunkra ahhoz, hogy a világra vonatkozó értékrendünk minden alkotóelemét megkérdőjelezzük, valamint ahhoz, hogy képesek legyünk a dolgokat másként – Isten szemével – látni.

(Forrás: www.miraclecenter.org, fordította: Sarkadi Kriszta)

Eckhart Tolle, David R. Hawkins, Ken Wilber, Doreen Virtue gyakran méltatják és hivatkoznak a A Course in Miracles-re.

2008-ban találkoztam először a A Course in Miracles-szel.  Bár akkor még a könyv még nem jelent meg nálunk, de Sarkadi Kriszta jóvoltából elérhető volt a  Diákok Könyve és a szöveg egy része magyarul is. 2009-ben csatlakoztam a Dr. Parádi József által vezetett tanuló csoporthoz, és egy év alatt elvégeztem a kurzust. A Course in Miracles olyan erőteljes hatású, hogy átformálta az addigi látásmódomat és elindított egy olyan úton, ami rendkívül izgalmas, egy olyan út, amin mindig vezetve vagyok, és áramlásban az Élettel, Összhangban a Lelkemmel. A lelki békét hozta el nekem és sok sok csodát.

Azóta a napi gyakorlatok az életem részévé vált, újra és újra használom a benne szereplő mondatokat és rendkívül inspiráltak , többek közt arra is, hogy ismét zenéljek, és több dal is született a hatására.

Időközben 2013 májusában az Édesvíz kiadónál megjelent a teljes könyv magyarul, A csodák tanítása címen.

​​A Course in Miracles-szel kapcsolatban lenni öröm. Ez az öröm és a tapasztalataink inspiráltak minket arra, hogy másokkal is megosszuk a kurzus által kínált lehetőséget a megszabadulásra és a felébredésre.

A decemberi bevezető előadás szigorúan kis csoportos létszámmal lehetséges, betartva a járványügyi előírásokat.

Előre bejelentkezés szükséges.

Online is lehet csatlakozni.

Jelentkezés, Infó​: Mohácsi Beatrice SVT, Theta Healing konzulens, tanár, Nőiség tréner, Anyaméh terapeuta, Esse manuál terapeuta, Spirituális előadó és énekes

Tel.: 06 70 431 5002
Email: megengedes@gmail.com

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341