CSAKRASOROZAT – THETAHEALING® MEDITÁCIÓ, BLOKKOLDÁS, ÉRZELMI ÉS GONDOLATI MINTÁK ÁTPROGRAMOZÁSA

Június 6. kedd 18:30–20:30 – Gyökércsakra – biztonság, pénz, bizalom
Június 13. kedd 18:30–20:30 – Szakrális csakra – teremtő erő, öröm, kapcsolatok
Június 20. kedd 18:30–20:30 – Napfonat csakra – önmegvalósítás, erő, cselekvés
Június 27. kedd 18:30–20:30 – Szívcsakra – szeretet, szabadság, kapcsolódás
Július 4. kedd 18:30–20:30 – Torokcsakra – kommunikáció, hivatás, érzelmek kifejezése
Július 18. kedd 18:30–20:30 – Harmadik szem csakra – intuíció, egyensúly, igazság
Július 25. kedd 18:30–20:30 – Koronacsakra – egység, határtalanság, jelenlét

A programsorozatot vezeti:

Tóth Katalin
Theta Healing® Instruktor és Konzulens
Life Coach
Jógapszichoterápia és életmód tanácsadó
www.thetadreamlife.com

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: Hétholdház, 1024 Budapest, Lövőház u. 24. félemelet 1.
Részvételi díj: 4500 Ft / alkalom

Amennyiben az első alkalom végén jelentkezel mind a hét alkalomra, akkor a program díja Neked 4000 Ft/alkalom.

Minden kedden más csakra témakörével foglalkozunk, az alábbi oldalon találhatsz bővebb információt:
https://www.facebook.com/pg/thetadreamlife/events/

A részvételi helyek száma limitált, így a programokra előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni lehet:

Tóth Katalin
e-mail: thetadreamlife@gmail.com
mobil: +36 30 448 5689

A programsorozat úgy van felépítve, hogy lehetőséged van részt venni egy-egy csakrával és tematikával foglalkozó alkalmon is, amellett, hogy az adott terület kap kiemelt figyelmet, minden alkalommal hangsúlyt fektetünk rá, hogy egyensúlyba helyezzük az egész energiarendszerünket is. Természetesen a komplex 7 alkalmas csakra estek sorozatának hatására minden témában és területen megtapasztalhatod az életedben a csodát.

Az estek biztonságos térben, a tiszta feltétel nélküli szeretet megtartó és támogató energiájában zajlanak. Ez azt jelenti, hogy mindig éppen annyi elengedés vagy változás történik meg benned, amennyire Te készen állsz, valamint annyi és olyan új minőségek megteremtésére, amelynek befogadására készen vagy. Tarts velünk, válaszd a megújulást!

Szeretettel és örömmel várunk!!
____________________________________________________

Június 6. kedd 18:30–20:30 – Gyökércsakra – biztonság, pénz, bizalom

Az est célja a biztonság és bizalom megteremtése életedben fizikai, érzelmi és mentális szinten. Megerősítheted az anyagi világgal való kapcsolatodat, elengedheted a bőséggel, szeretet, öröm befogadásával és pénzzel kapcsolatos blokkjaidat. Foglalkozunk az önszeretet, önértékelés témájával, saját erőd elfogadásával és felhasználásával annak érdekében, hogy maximálisan kapcsolódni tudj az eredendő életenergiádhoz és gyökereidhez.

Mikor ajánlott a gyökércsakrával foglalkoznod?

– ha szervi szinten problémád van a mellékvese, lábak, végbél, vastagbél, csontok, gerinc alsó szakasza, prosztata, fogak területén
– ha agressziót, vagy túlzott akarást tapasztalsz életed több területén
– abban az esetben, ha anyagi problémáid vannak
– ha félsz a biztonság elvesztésétől
– megmagyarázhatatlan félelmek esetén (pl. sötét, magasság, pókok stb.)
– ha testi vagy lelki szinten passzivitást, kimerültséget, fáradtságot érzel

Témák, amelyekkel dolgozunk az est folyamán: életenergia, anyagi bőség, bizalom, önfenntartás, pénz, stabilitás, erő, viszony az őseinkhez, kapcsolódás gyökereinkhez és származásunkhoz, viszonyunk a földhöz és a természethez.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing® meditáció segítségével feltárjuk a gyökércsakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal.

____________________________________________________

Június 13. kedd 18:30–20:30 – Szakrális csakra – teremtő erő, öröm, kapcsolatok

Az est célja a nőiességed vagy férfiasságod megélésével kapcsolatos sérelmek feltárása és átprogramozása a teljesség megélésének terébe. Foglalkozunk az érzelmi életedben tapasztalt elakadásokkal és a megrekedt energia élővé tételével, valamint elősegítjük azt, hogy a kreativitásodat életed minden területén meg tudd élni. Hangsúlyt fektetünk emberi kapcsolataid harmonikus működésére, valamint a teremtő erőd felismerésére és használatára a bőség és anyagi javak, szexualitás, párkapcsolat területén.

Mikor ajánlott a szakrális csakrával foglalkoznod?

– ha fizikai problémáid vannak a petefészkek, herék, szaporítószervek, vese, medence, nyirokrendszer, vér, mellékvese, ágyéki csigolyák területén
– nőként: menstruációs panaszaid vannak vagy ciklusproblémák
– férfiként: impotencia,nemzőképtelenség esetén
– szexuális zavarok esetén
– ha párkapcsolati problémáid vannak
– szégyen, bűntudat, kisebbségi érzés, a szeretet és öröm hiánya, neheztelés, a nőiségünket vagy férfiasságunkat ért sérelmek, megbánás, elutasítottság esetén
– ha félsz a gyengédségtől
– ha problémát okoz az intimitás
– ha önértékelésed csökkenését véled felfedezni az utóbbi időben
– ha hiányzik a lelkesedés vagy a kreativitás az életedből

A következő témákon dolgozunk az est folyamán: érzelmek, áramlás az élettel, érzékiség, vitalitás, kreativitás, inspiráció, önkifejezés, lelkesedés, emberi kapcsolatok, szexualitás, szaporodás, fogamzás, életigenlés, mozgékonyság.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing meditáció segítségével feltárjuk a szakrális csakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal.
____________________________________________________

Június 20. kedd 18:30–20:30 – Napfonat csakra – önmegvalósítás, erő, cselekvés

Az est célja, hogy felismerd és megérezd, megtaláld a saját erődet, amivel képes vagy az életedben bőséget, egészséget és szeretetet teremteni. Foglalkozunk az önállóságodat, függetlenségedet ért sérülések gyógyításával annak érdekében, hogy bátran kibontakozhass, és stabil önértékelést tudj kialakítani. Foglalkozunk azzal, hogy álmaidat és terveidet valóra tudd váltani aktív cselekvéssel és erővel. Terítékre kerülnek még a következő témák: szabadon megélni önmagam, kifejezni az érzelmeimet, letenni az elfojtásokat, képessé válni a szeretet befogadására és megélésére, megmutatni önmagam úgy, ahogy vagyok.

Mikor ajánlott a napfonat csakrával foglalkoznod?

– ha fizikai problémáid vannak a gyomor, máj, lép,hasnyálmirigy, emésztőrendszer, epehólyag, vegetatív idegrendszer területén
– túlpörgetett, túlfeszült állapot, túlhajszoltság esetén
– ha gyakran érzel elfojtott vagy felszínre törő haragot, ingerlékenységet
– robbanó indulatok esetén
– ha elnyomod vagy magadba fojtod az érzelmeidet
– gyengeség vagy bénító félelem esetén
– szorongás, belső nyugtalanság esetén
– ha félsz a kudarctól

A következő témákon dolgozunk az est folyamán: önmegvalósítás, önbecsülés, személyiség kibontakozása, érzelmeid feldolgozása, befolyás és erő, hatalomhoz való viszony, éntudat, karrier, elismertség, önérvényesülés a világban, küzdés, kitartás, önbizalom, akaraterő, helyünk a társadalomban, magabiztosság.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing® meditáció segítségével feltárjuk a napfonat csakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal.

____________________________________________________

Június 27. kedd 18:30–20:30 – Szívcsakra – szeretet, szabadság, kapcsolódás

Az est folyamán a szeretet adására-kapására, áramoltatására, az önszeretetre, a másokra és önmagunkra vonatkozó figyelemre fókuszálunk. Elengedjük a szívünk szeretetének áramlását akadályozó érzelmi-gondolati mintákat; majd megteremtjük a kapcsolódást, a bizalmat, a boldogságot, a nyitottságot, a könnyedséget, a meghittséget, az örömöt, a békét. Megérkezünk a szívünk valóságába.

Mikor ajánlott a szívcsakrával foglalkoznod?

– fizikai szinten magas vérnyomás, szívproblémák, mellkasi fájdalmak, valamint a csecsemőmirigy, a tüdő alsó tájékát, a légzést, szegycsontot, vérkeringést, érrendszert, nyirokrendszert, immunrendszert, bőrt, kezet és a hát felső részét érintő problémák esetén
– ha lelki szinten sebezhetőséget, zárkózottságot, elutasítottságot tapasztalsz
– ha nehezen mutatod ki az érzelmeidet
– ha problémákat tapasztalsz emberi kapcsolataidban
– különböző traumák kapcsán – pl. válás, gyász, vagy bántalmazás esetén
– ha nehézséget okoz mások vagy önmagad elfogadása
– amennyiben szeretnél megbocsájtani valakinek, de egyszerűen képtelen vagy rá
– ha lelki fájdalmat élsz át
– ha félsz kapcsolódni az érzelmeidhez, vagy közöny van benned

A következő témákon dolgozunk az est folyamán: szeretet, együttérzés, belső szabadság,önszeretet, önelfogadás, odaadás, érzelmek befogadása és adása, vágyak, szerelem, harmónia, egyensúly, életöröm, emberi kapcsolatok, akarat, élethivatás, személyiségmag felfedezése.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing® meditáció segítségével feltárjuk a szívcsakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal.

____________________________________________________

Július 4. kedd 18:30–20:30 – Torokcsakra – kommunikáció, hivatás, érzelmek kifejezése

Az est célja a tiszta kommunikáció megteremtése életedben, érzelmeid áramlásának és kimutatásának megengedése, saját képességeid felismerése. Foglalkozunk a hivatásod megtalálását, valamint élését akadályozó gondolati-érzelmi minták elengedésével, majd lelkesedésed felébresztésével és fenntartásával életpályád terén. Megteremtjük a tiszta önkifejezéshez és kreativitáshoz szükséges egyensúlyt gondolataidban és érzelmeidben.

Mikor ajánlott a torokcsakrával foglalkoznod?

– szervi szinten a gége, nyak, torok, tarkó, hörgők, hangszalagok, nyaki nyirokerek, hangképző szervek, száj, légzőrendszer, felsőtest, karok, vállak, nyakcsigolyák, anyagcsere, immunrendszer területeit érintő problémák esetén
– lelki szinten felfokozott beszédkészség esetén (tűlműködés)
– ha problémákat tapasztalsz a kommunikáció terén
– érzelmek elfojtása, düh elnyomása, kommunikációs problémák esetén (alulműködés)
– ha elakadást tapasztalsz az önkifejezésben
– kreativitásod csökkenése vagy hiánya esetén
– ha megrekedtél a hivatásodban

A következő témákon dolgozunk az est folyamán: kommunikáció, kreatív önkifejezés, nyitottság, függetlenség, inspiráció, érintkezés a külvilággal, energiák elfogadása, önmagad elfogadása, figyelem, hallgatni tudás, művészi érzék, személyiség, karrier, igazságérzet, beszéd és hallgatás kapcsolata.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing® meditáció segítségével feltárjuk a torokcsakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal. Ezt követően vivation légzéssel és extraszenz vizualizációs technikával tesszük teljessé az energiarendszerünk megújulását.

____________________________________________________

Július 18. kedd 18:30–20:30 – Harmadik szem csakra – intuíció, egyensúly, igazság

Az est célja, hogy találkozz önmagaddal a belső középpontodban, hogy felismerd, hogyan tudsz stabil maradni nehéz helyzetek esetén is. Ráhangolódhatsz a jelenlét és a belső csönd megérzésére. Elengedheted azokat a félelmeket és blokkokat, amelyek az intuíciódtól elválaszt Téged, hogy stabil utat mutathasson Neked egyensúly zavar esetén is. Megteremtjük a biztos kapcsolatot belső forrásunkkal.

Mikor ajánlott a harmadik szem csakrával foglalkoznod?

– szervi szinten a szem, fül, orr, homlok, arc, agy, hormonháztartás, idegrendszer területeit érintő probléma esetén, látászavar, fejfájás
– ha a tudással és tanulással kapcsolatban nehézségeid vannak
– ha félsz az ismeretlentől és megfoghatatlantól
– ha félsz a saját intuíciódtól, vagy ha nehezen kezeled
– ha nem vagy egyensúlyban az életedben
– ha szeretnél stabilan kapcsolódni önmagadhoz, belső középpontodhoz

A következő témákon dolgozunk az est folyamán: belső értékek kifejlődése, szellemi erő, akarati tervek, megnyilvánulás, non-verbális kommunikáció, kifejezés igazságok felismerése, tudás megszerzése és alkalmazása, megérzés, művészi képességek, belső középpontod érzékelése, kapcsolat a mindent behálózó energiarendszerrel, jelenlét, tiszta ideák, tiszta tudat.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing® meditáció segítségével feltárjuk a harmadik szem csakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal.
____________________________________________________

Július 25. kedd 18:30–20:30 – Koronacsakra – egység, határtalanság, jelenlét

Az est célja a stabil tiszta kapcsolat kialakítása a belső tudatosságoddal. Foglalkozunk a könnyed kapcsolódással az Univerzumhoz, valamint a korlátlan szeretet, bőség, egészség befogadásával és megteremtésével életedben minden szinten. Megerősítjük a bizalmadat saját tudásodban, képességeidben és a lét biztonságos áramlásával. Egységélmény megérzése és felfedezése önmagadban.

Mikor ajánlott a koronacsakrával foglalkoznod?

– szervi szinten az agykéreg, a koponya, szemek, fej területét érintő problémák esetén
– a lét értelmetlenségének érzete esetén
– ha irracionális félelmek gyötörnek
– halálfélelem esetén
– ha problémát jelent számodra az Univerzummal való kapcsolódás
– ha nehézséget okoz a korlátlan bőség (szeretet, öröm, egészség, pénz) befogadása vagy megteremtése életedben

A következő témákon dolgozunk az est folyamán: belső tudás, egység-és teljességélmény, elmélyülés, transzcendencia, kapcsolódás az egyetemes tudatossághoz, az Univerzumhoz, spirituális lét, tiszta öntudat, a legmagasabb szintű önmegvalósítás, teremtő erő, beteljesülés.

18:30-kor egy előadással kezdünk, amelyben kibontjuk a témát, majd 19:00-tól vezetett ThetaHealing® meditáció segítségével feltárjuk a koronacsakra optimális működését akadályozó blokkokat és átprogramozzuk a helyes működést elősegítő érzelmi és gondolati mintákkal.

Tóth Katalin
e-mail: thetadreamlife@gmail.com
mobil: +36 30 448 5689

Szeretettel és örömmel várunk!!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341