AZ ACCESS ESZKÖZEI A BŐSÉGTEREMTÉSBEN – Június 11-én 19.00-21.30-ig

Infó, bejelentkezés: Mohácsi Imola Beatrice Access Bars& Body & Facelift facilitator, kezelő, ESSE Energetikai Manuál terapeuta, mentálhigiénés szakember, tanár, Nőiség tréner: (+36)704315002, megengedes@gmail.com  

​Olyan eszközöket szeretnék bemutatni nektek, amikkel gyorsan, könnyedén és örömtelien tudsz teremteni az életed minden területén akár munka, pénzügyi helyzet, akár párkapcsolat, kapcsolatok, akár szexualitás.

Tisztítjuk azokat a fix nézőpontokat, átvett sémákat, hitrendszereket, amik a pénzzel, kapcsolatokkal, szexualitással kapcsolatosak. Például, mikor és hol hitted el, hogy csak munkával, sőt keményen dolgozva jöhet csak a pénz hozzád?

Vagy lehet olyan átvett családi programod, hogy el kell költeni a pénzt, mert másképp elveszik tőled? Ez lehet a nagymamáé, nagypapáé, mikor is a kommunizmus ideje alatt elvettek mindent amit évek során ők összegyűjtöttek. 

Ajánlhattok témákat melyiké legyen a főszerep (pénz, karrier, munka, pár/kapcsolat…)
Ezt emailben, illetve a Facebook poszt mellé is beírhatjátok.
Facebookon szavazást indítunk, kapcsolődj bele!

Én 2013-tól használom folyamatosan az eszközöket, és igazán meglepő visszatekintve mennyi minden érkezett az életembe ezeknek az eszközöknek köszönhetően.

Könnyed, játékos és bulis lehet az életed ha választod és használod az eszközöket.
Varázslásra fel!

Befektetés Önmagadba: 5500 Ft
Ez az ár most rendkívül kedvező és mekkora hozzájárulás, ha az eszközök használatával akár azonnal többszörös tízszeres, húszszoros pénzteremtéseket is teremthetsz!

Hogyan lehetne még ettől is jobb?

Tavaly nyáron történt, hogy úgy írtam be a csoda-teremtő füzetembe, (erről is szó lesz) hogy úgy szeretnék dolgozni, olyan helyen és olyan emberekkel, akik nagyon inspirálóak és örömteli, luxus energiákat szeretnék közben és mindezt bulisan.
Ekkor volt szerencsém 2 hét alatt 3 hírességet is kezelni, akik rendkívül inspirálóak voltak, és bejött egy olyan munkám filmesekkel 3 hónapig ami számomra nagyon bulis volt,  luxus környezet, elegancia, és nem utolsó sorban sok pénz is. 

Hogyan lehetne még ettől is jobb?

Emailben (is) kérném a bejelentkezéseket.

Ha nem jó az időpont is várom jelentkezésedet, az ajándékodat úgy is megkapod.
Másik hasonló programról küldhetek infót, ha érdekel.
Ajándék: Jó hír, hogy az eseményre feliratkozók közt emailben már megkaphatjátok az első olyan eszközt melyet én sokszor használok céljaim elérésére, dolgok könnyed és játékos bevonzására.
Bejelentkezés szükséges.

Szeretettel várlak!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341