AKTUÁLIS THETAHEALING ÉS REIKI TANFOLYAMOK

Tanuld meg személyesen vagy online, hogyan lehet irányítani az életed tudatalattid újra programozásával és légy egészséges, boldog!

Aktuális ThetaHealing és Reiki tanfolyamok személyes/+Online részvétellel:

TH Intuitív anatómia tanfolyam: Válj a ThetaHealing technika mesterévé, hogy sikeresen kezeld önmagad és másokat is! Előfeltétel: áss mélyebbre! tanfolyam.
Júl. 12-26. 9.30-16: Budapest II. ker., Hétholdház + Online, Zoom (14-15-én 16-21.30-ig)​​
Több info és jelentkezés itt>> https://thetahealingkozpont.hu/intuitiv-anatomia-tanfolyam/

TH Te és a partnered tanfolyam: Ez a tanfolyam azért jött létre, hogy felemeljen téged a kapcsolatod következő lépéséhez és a fejlődésben megtanuld, hogyan hozz létre egy valódi, magasabb szintű egységet a partnereddel.
Ez a tanfolyam nemcsak pároknak szól, hanem bárkinek, aki szeretné, hogy a kapcsolata, egy olyan meghitt kapcsolattá fejlődjön, ahol a partnerek elérhetik a legmagasabb potenciáljukat. Mikor valóban szeretjük magunkat, a megvilágosodás következő szintjére lépünk.
Szeretnéd tudni, hogyan éld az életedet a szeretettől való félelem nélkül? Bűntudat nélkül a kapcsolatodban? Szeretve a társad által? Akkor gyere és csatlakozz most! Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam.
Júl. 14-15. 9-15.30: Budapest II. ker., Hétholdház + Online, Zoom
Több info és jelentkezés itt >> https://thetahealingkozpont.hu/th-te-es-a-partnered…/

TH Áss mélyebbre! tanfolyam: Tanuld meg és alkalmazd az ásás technikáját profi szinten, hogy valódi változásokat tapasztalj életedben! Előfeltétel: haladó tanfolyam
Júl. 16-17. pén szom 16-21.30: Budapest, II. ker Hétholdház+ Online, Zoom
Több info és jelentkezés itt>>https://thetahealingkozpont.hu/ass-melyebbre-dig-deeper…/
ThetaHealing haladó tanfolyam: Ugorj a következő kvantum szintre, növeld teremtő, gyógyító, spirituális képességeidet és segíts másoknak is olyan életet élni, amilyet szeretnének! Előfeltétel: alaptanfolyam
Júl. 22-24. pén 17-20 szom vas 16-21.30: Budapest, II.ker., Hétholdház+ Online, Zoom
Több info és jelentkezés itt>> https://thetahealingkozpont.hu/thetahealing-dns2-halado…/

ThetaHealing alaptanfolyam: Tanuld meg, hogyan változtathatod meg tudattalan hitrendszereidet és megváltozik az életed! Hivatalos képzés, munkavégzésre jogosító nemzetközi oklevéllel. Előfeltétel nincs
Júl. 29-31. pén 16-21.30 szom vas 9-15.30: Online, Zoom+ Debrecen, FNSZ Theta Kp.
Több info és jelentkezés itt>>
https://thetahealingkozpont.hu/theta-healing-alaptanfolyam/

Reiki tanfolyamok:

Healing Reiki System I. tanfolyam: Itt elsősorban megismerkedsz a Reiki történetével, hatásaival, használatával, a csakrákkal, a csakrák érzékelésével, tisztításával és töltésével.
Avatás által összeköttetésbe kerülsz az univerzummal, hogy kezeléskor ne a saját bioenergiádat használd és az eddigi kb. (jó esetben) 60.000-es rezgésedet megemeli min.305.000-re. Ami semmikor nem csökkenhet, hiszen ahhoz, hogy valaki ezt a hatalmas, intelligens energiát áramoltatni tudja, ahhoz ekkora rezgésre van szüksége.
A rezgésemelésnek köszönhetően egyszerűbb a harmóniát megalkotnod és megtartanod magadban és az energiavámpírok sem tudnak rád csatlakozni, hogy leszívják energiáidat és még sorolhatnánk jótékony hatásait. Erről a Reiki gondoskodik. Előfeltétel: nincs Befektetés önmagadba: 30 ezer Ft
Időpont: Júl. 13. 17-20, Helyszín: Budapest, II.ker., Hétholdház+ Online, Zoom
Jelentkezés: alternativgyogyitas@gmail.com e-mail címen júl. 9-ig a tanfolyam díj előre utalásával.

Healing Reiki System II. tanfolyam: Itt 5 szimbólumot (Sho-Ku-Rei égi, Sei-Heki, Hon-Sha-Se-Sho-Nen, Sho-Ku-Rei földi, Zonar) és a csakra harmonizálás több módszerét is elsajátítod.
A saját rezgésed megemelkedik min: 600.000-re, ami semmikor nem csökkenhet, erről a reiki gondoskodik. Hiszen ahhoz, hogy valaki ezt a hatalmas, intelligens energiát áramoltatni tudja, ahhoz ekkora rezgésre van szüksége.
Előfeltétel: Reiki I. Befektetés önmagadba: 38 ezer Ft
Időpont: Júl. 20. 17-20, Helyszín: Budapest, II.ker., Hétholdház+ Online, Zoom
Jelentkezés: alternativgyogyitas@gmail.com e-mail címen júl. 16-ig a tanfolyam díj előre utalásával.

Healing Reiki System Mester: Itt 3 szimbólumot kapsz (Dai-Ku-Mio, Halu, Dai-Kiro-Se) ahhoz, hogy tökéletesen teljes legyen a palettád.
Mesteri szinten leszel képes használni a Reikit, a beavatás által rezgésszinted kb 1200 000-1450000-re emelkedik (ez már közel van a megvilágodáshoz).
Előfeltétel: Reiki II. Befektetés önmagadba: 50 ezer Ft
Időpont: Júl. 21. 17-20 Helyszín: Budapest, II.ker., Hétholdház+ Online, Zoom
Jelentkezés: alternativgyogyitas@gmail.com e-mail címen júl. 16-ig a tanfolyam díj előre utalásával.

A Reiki tanfolyamok egymás után is végezhetők.

A későbbi tanfolyamok időpontjait a www.thetahealingkozpont.hu weboldalon az egyes tanfolyamokra rákattintva és lefelé görgetve az időpontoknál találod, folyamatosan töltöm az új időpontokat fel.
Ha tudod, melyik időpontban szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, nyugodtan írj időpont ajánlatot és ha lehetséges, abban az időpontba írom ki a tanfolyamot, ami számodra is kedvező!

A programok kiscsoportosak (1-8 fő), hogy minél hatékonyabban tudd elsajátítani a technikát. Személyes részvételnél legalább 2 fő jelentkezése esetén indulnak a tanfolyamok, online részvételnél nincs alsó korlát.
Minél hamarabb végzed el a képzéseket, annál hamarabb jelentkezik a pozitív eredmény! Nem érdemes halogatni. Jó ha többen jöttök, hívd el ismerőseidet, barátaidat is!

“Mikor negatív gondolataidat pozitívakra cseréled, akkor fogsz elkezdeni pozitív eredményeket kapni.” Willie Nelson

Egészséget, bőséget kívánok,
TÓTH KORNÉLIA

ThetaHealing Science Master instruktor, Reiki tanár, Természetgyógyász, Spirituális tanító
www.thetahealingkozpont.hu
#thetahealing #thetahealingtanfolyamok #thetahealingdebrecen #thetahealingbudapest #thetahealingalaptanfolyam #thetahealinghaladótanfolyam #thetahealingonlinetanfolyam #reiki #reikionline #reikitanfolyam #reikibudapest #reikidebrecen

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341