ADVENT FÉNYEI – GRABOVOJ KONCENTRÁCIÓS GYAKORLATOK ÉS MEDITÁCIÓ – December 1-én 12.00-15.30-ig

Az év 12. hónapjának 1. napján, egy különleges eseményre hívlak!

A hét utolsó napja. Ugyanakkor az évkör utolsó hónapjának első napja is. És ADVENT első napja is egyben. Egy különleges NAP, egy különleges alkalom és lehetőség ahhoz hogy elvégezzük gondolataink TEREMTŐ összegzését, az elmúlt és az elkövetkező időszak eseményeinek harmonizálását, felkészítsük lelkünket a szeretet kinyilvánítására és befogadására.

Ezen a napon, a Világra fogunk összpontosítani, úgy hogy a Világ minden tárgyát érezzük:

Minden tárgy a Világon, személyiségünk egy része… erre ráérezve megérthető, hogy a Világon minden tárgy, dolog – mint egy szellő fuvallata – folyamatosan súgja mindenre, mindenki számára a megoldást!

Amikor a megértés megszületik, világossá válik, hogy minden tárgy, dolog ami körülöttünk van, az a tudatunk egy kis része is egyben. Megláthatjuk azt a végtelen harmóniát, amelyet a Teremtő nekünk adott!

Gyere el és tapasztald meg, miért üdvös és áldott a más nézőpont!

Miért tartom én nagyon fontosnak??
Mert a ,,kérd és megadatik…” hozzáállás az egyik legnagyobb kerékkötője a vágyaink beteljesítésének. Nincs ugyanis egy rajtad kívülálló Univerzum. Az Univerzum Te vagy.

Nem intézheted egy rajtad kívülálló entitáshoz, lélekhez, Univerzumhoz a kérésed, mert minden Te vagy. A világ soha semmit nem fog megadni neked, mert a világ is Te vagy. Megoldás a következő: felejtsd el azt, hogy te bármit is megkapsz, vagy bármilyen rajtad kívül álló erő segít neked. Nem kell sem elfogadnod az Univerzum ajándékait, sem befogadnod, sem megengedned. ” / Bertinho /

Tudom, hogy szőrszálhasogatónak tűnök, mégis annyi embert láttam emiatt elhasalni. Helyettesítsd a fenti hozzáállást azzal, hogy mindent Te adsz magadnak. Egészen pontosan Te teremtesz meg. Még pontosabban, Te bocsátod ki a belsődből, a világ felé. Ettől kezdve fordul a kocka. Nem a világtól (amely csupán egy tükör) fogod elvárni, hogy lépjen feléd és odaadja azt amire vágysz, hanem Te leszel a csatorna, amelyen keresztül a világba áramoltatod a belsődből az adományod a Világ számára!”

Mit harmonizálunk?
– Tudásunkat
– Egészséget
– Kapcsolatokat
– Pénzt…sokat!
– Szerelmet

,,Tehát… nincs rajtad kívül senki és semmi. Nincs senki aki korlátozhatna, mert csak te vagy. Ez a fizikai világ mondhatjuk, hogy egy álom, amit Te figyelsz, és a Tudatod Terében játszódik le. De nem tehetetlen bábú vagy, akit a Nagy Egész kénye-kedve szerint tologat mint egy sakkbábut. Te vagy a Tér, Te vagy az Álmodó, és az összes szereplő is a Te Tudatodban jelenik meg.

Nos… ezek után hogyan akarod szórakoztatni magad? Mit kezdesz ezzel a végtelen szabadsággal?
Milyen valóságot akarsz megalkotni a magad örömére?”

Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel!
Kérek mindenkit, kicsit előbb gyertek!

Hozzájárulás: 10.000 Ft

Soorya Puran Kaur-Böröcz Erika

Bejelentkezés szükséges!

Böröcz Erika 06-30-703-3423 erika.borocz@gmail.com
Németh Bea: 06-30-684-4341 hetholdhaz@gmail.com

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341