A TELIHOLD VARÁZSA – BELSŐ TŰZ LÉLEKTÁNC – Október 13-án 17.00-19.00-ig

Jelentkezés: thecityfairies@gmail.com (áruljátok el a csillagjegyeteket is!)

Szeretettel hívunk Titeket egy újabb workshopunkra, mely során a telihold energiája segítségével, a testünket és az elménket fogjuk megmozgatni egy lélekmelengető mozgásmeditációval.

Bevezetőként Brigi fog egy rövid meditatív és varázslatos művészetterápiás gyakorlatot mutatni Nektek. Az elmaradhatatlan reflektálás és elengedés után, egy meditációval fogjuk folytatni, ezúttal az önbizalmunk és női energiáink növelésért. A telihold a kos jegyébe fog aznap belépni, ezért segítségül hívjuk majd a tűz elem energiáit is. Ezután Zsuzsi fog egy elmélyülős, terápiás lélektánc órát tartani, ami alatt felszínre hozzátok a bennetek rejlő, életerővel teli istennőt.

GYERTEK BÁTRAN: Ez nem egy klasszikus értelemben vett táncóra lesz, táncos előképzettség egyáltalán nem szükséges, bárki jelentkezését várjuk szeretettel, szinttől függetlenül!

~ A táncolásról ~

Zsuzsi 6 éves kora óta táncol és életében mindig kiemelkedő szerepet töltött be a zene és a tánc. Nem egy klasszikus ballerina pályafutást tudhat maga mögött, mert kíváncsisága és érdeklődése a különböző stílusú táncok iránt mindig vitte tovább és ezáltal rengeteg féle táncot sajátított el az évek során (néptánc, társastáncok (latin és standard egyaránt), street dance, kortárs, salsa, bachata, afro, waacking, lindy hop).

A tánc lelkünk olyan rejtett üzeneteihez tud minket eljuttatni, ami sokszor elérhetetlen vagy nagyon nehezen megközelíthető. Olyan gátakat old fel és olyan tisztán tud megnyilvánulni a lélek a mozdulatokon keresztül, hogy ezt a csodát szeretnénk Veletek is megosztani és együtt megtapasztalni.

~ A holdról ~

A Hold Földünk égi kísérője, szemmel láthatóan folyamatosan, napról napra változik, befolyásolja a Földön a vizeket és hatással van mindennapi életünkre is.

Mivel szervezetünk körülbelül 70%-a víz, nem csak a vizek mozognak apály és dagály között, hanem valamilyen szinten mi is. Sőt mi több, akik ismerik közületek Masaru Emoto tanulmányait is, tudjátok, hogy a víz programozható. Szóval nem lenne fantasztikus használni ezt a csodálatos természeti jelenséget és ezzel segíteni magunkon tudatosabb életet élni?

Az újhold jógás workshopainkon beszéltünk arról, hogy az Újhold legfőbb lehetősége a teremtésben, vagyis az új tervek beindításában van. Ilyenkor tudjuk legjobban alkalmazni a vonzás törvényét, a vágyaink beteljesüléséért. Viszont amit még nem említettünk, hogy ahhoz, hogy a legjobban tudjunk teret adni ennek a vonzásnak, a hold többi fázisát is érdemes ismerni és javunkra használni.

A Hold ciklus utolsó szakasza a Telihold, az elengedés ideje. A hold energiája ilyenkor támogat abban, hogy elengedj minden olyat ami már nem szolgál téged az életedben, vagyis amik hátráltatnak abban, hogy bevonzd az új dolgokat.

~ Workshopról ~

A workshop ára 3.500 Ft/fő ami másfél órás foglalkozást tartalmaz, többek között:
– Jelentkezést követően küldünk email-en egy összefoglalást a telihold energiáról
– Teliholdas reflektálás és meditálás
– Lélektánc óra
– Különleges meglepik

Helyszín: Hét Hold Ház
Időpont: 2019. október 13. 17:00-19:00
Jelentkezés: Facebook üzenetben vagy email-en thecityfairies@gmail.com (áruljátok el a csillagjegyeteket is!)
És weboldalunkon:
https://www.thecityfairies.com/events/a-telihold-varazsa-belso-tuz-lelektanc

A workshopot minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, a terem férőhelye limitált, úgyhogy jelentkezzetek mihamarabb, hogy biztosítsátok a helyeteket.

Szeretettel várunk! 🙂

Brigi & Zsuzsi

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341