A SZORONGÁSTÓL A BIZALOMIG HELLINGER CSALÁDÁLLÍTÁS – ASZTROÁLLÍTÁS – Június 28-án 10.00-17.00-ig

https://www.facebook.com/events/1523863311126105/
– Horváth Melinda asztrológus-terapeutával és Szilágyi Katalin asztrológussal

Bejelentkezés: (+36)302403188, (+36)203859483

“A félelemtől a bizalomig”

A világ jelenlegi eseményei (járványhelyzet, karantén, egyenlőtlenségek, tüntetések, gazdasági bizonytalanság) mindannyiunkban felerősítik a szorongást. Ezeknek gyökere azonban mindannyiunkban máshoz vezet. Hogyan lehet ebből a szorongó félelemből eljutni oda, hogy bizalommal induljunk tovább? Ehhez először fel kell tárni azokat a folyamatokat, amelyek az igazi okai a szorongásunknak.

A Hellinger családállítás és az asztrológiai családállítás módszerével olyan blokkokra, akadályokra, energetikai gátakra láthatunk rá, amelyek akadályozzák a tisztánlátást, és az elmozdulást a kívánt irányba.
Mivel a hosszú karanténhelyzet után ez az első csoportos családállítás nálunk, most mindkét módszerrel dolgozunk, a Hellinger családállítással és az asztrológiai állítással is – ez utóbbi ötvözi a Hellinger családállítás és az asztrológia módszertanát.

Minden emberi problémának – legyen párkapcsolati, családi, anyagi vagy egészségügyi gond – van egy mélyebb oka, háttere. A családállítás terében a megoldások mély érzelmi szinten jelentkeznek, és az oldással az állítást kérő visszakapja a máshová “kihelyezett” lehetőségeit, képességeit és erejét, és újra egészként működjön.

Mindegyik állításban, a szereplők beállítása után rábízzuk a morfogenetikus mezőre a folyamatot, a családállításban már megszokott módon hagyjuk, hogy felszínre kerüljenek a családi rendszerből adódó sorsátvételek, minták. A tudatosítás folyamán, a felismeréseknek köszönhetően blokkoldások, minőségi változások várhatók, melynek során a kliensek mindig tisztulást, felszabadulást, áttörést élnek meg.

“Hol és hogyan fonódik össze a személyes és a családi sors? Milyen egyéni és családi elakadások, blokkok gátolják, hogy az életem élhetőbb legyen, és a jövőmre ne szorongással, hanem bizalommal tekintsek?”

Ha szeretnél részt, venni, kérlek, jelentkezz a fenti telefonszámokon, vagy a kati@asztrocsaladallitas.hu email címen. Természetesen ott helyben is eldöntheted, hogy akarsz-e állítást kérni, illetve melyik típust. Ha asztrológiai állításra jelentkezel, akkor kérünk, hogy add meg a következő adatokat: név, születési hely, pontos születési dátum (lehetőleg óra, perc is).

Részvételi díj: állítást kérőknek 14.000 Ft (Hellinger) illetve 18.000 Ft (asztrológiai családállítás), a képviselőknek 3.000 Ft.
Helyszín: Hétholdház, Budapest II. Lövőház u. 24. (Mammut üzletház közelében)
További információ: (+36)202403188

Szeretettel várunk!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341