1 ÉVES ÁTFOGÓ SPIRITUÁLIS TERAPEUTA KÉPZÉS INDUL A HÉTHOLDHÁZBAN!

A képzés az IGC-International Group of Cognition szervezésében 2018. március 23-án indul.
Információ és jelentkezés: (+36)313249480, (+36)304465624

Egy csapat, mely mindig azon dolgozik, hogy nektek segítsen! Fejlődésben, tanulásban, előrelépésben, a lelki problémákban, a blokkok oldásában, hogy megtaláld önmagad, az utadat, a boldogságodat. Azért dolgozunk minden erőkkel, hogy segíthessünk! Segítjük a kollégákat az előrelépésben fejlődésben, tanulóink kezét addig fogjuk, amíg csak igénylik, mindíg/mindenben rendelkezésetekre állunk. Nagyon várjuk már az új oktatási rendszerünkben, (1 éves képzésünkben), hogy a résztvevőkkel megismerkedhessünk, és végigkísérhessük útjukat, míg terapeutákká válnak.

Az 1 év alatt egy komplex képzési rendszernek lehettek tagjai, ahol mindent megkaptok ahhoz, hogy terapeuták legyetek. Nem csak tudat alatti transztechnikákat tanulhattok nálunk, hanem  egy komplex oktatási csomagot bocsájtunk rendelkezésetekre.

– Anatómiat/élettan
– Egészségtan
– Hipnózis alapoktól a tematikusig végig
– Energetika – és védelem
– Pszichológia
– Szellemgyógyászat
– Jogi ismeretek
– Marketing

és még rengeteg dolgot tanulhattok nálunk. Nem szeretnék minden poént lelőni, legyen meglepetés, mi mindennel bővül a tudásotok, ha minket választotok jövőre is.

Számos vendégelőadót hívtunk meg iskolánkba, hiteles szaktekintélyeket, akiktől elsajátíthattok mindent, hogy egy önálló életet kezdhessetek terapeutaként. 100 órás kötelező gyakorlat is benne foglaltatik, pont azért, hogy ne azzal találd szembe magad, hogy eljártál egy képzésre, elméletben tudod, de nincs lehetőséged gyakorolni, ezt mi biztosítjuk, természetesen oktatói felügyelet mellett gyakorolhattok. Olyan oktatóktól sajátíthatod el a gyakorlatot, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak, nem csak mondjuk, hanem csináljuk is!

Ha fölkeltettem érdeklődésedet és szeretnél erről többet megtudni keress, minket:
Fábián Rózsa  (+36)313249480, vagy Bogdán Kowalski (+36)304465624

Vissza